Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Teknik i shërbimeve të DDD-së (Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

Monuni
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MONUNI Control, është sektori i MONUNI përmes të cilit ne ofrojmë shërbime për kontrollin e dëmtuesve, dezinfektimin, dezinsektimin dhe deratizimin, që nga viti 1998.
Edhe pse një nga kompanitë e para që ofron këto shërbime, ne jemi të pajisur me teknologjinë më të fundit dhe produkte të cilësisë më të lartë
Stafi ynë kompetent dhe i trajnuar mirë është i përgatitur të ofrojë shërbime në mjedise publike dhe private, brenda dhe jashtë, duke siguruar që mirëqenia juaj personale, mjedisi juaj, produktet dhe klientët të kujdesen mirë.
Kompania ofron zhvillim në karrierë, ambiente të mira të punës, pagë konkurruese e të rregullt dhe kontratë pune.

Pozita e hapur: Teknik i shërbimeve të DDD-së ( Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)
Lokacioni: Prishtinë, Lagjia Arbëria Rr.Ahmet Krasniqi, Nr.270 përballë Komunës së re.
Kushti: Të jetë banorë i Prishtinës apo rrethinës.
Orari: Orar i plotë / me ndërrime.
Data e Skadimit: 13.10.2022

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Prezantimi i ofertave, promocioneve dhe lidhja kontratave me klientët e rinjë për shërbime të Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit;
  • Të zhvillojë dhe mbajë marrëdhënie të ngushta me klientët;
  • Intervenimi i drejtpërdrejtë në teren për kryerjen e shërbimit të Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit;
  • Bashkëpunim i ngushtë me kolegët sektorit.

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme :

  • Së paku diplomë të shkollës së mesme;
  •  Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bindëse;
  • Të jetë i gatshëm të punojë në punë ekipore;
  •  Kandidatët që kanë përvojë në lëmin e njëjtë kanë përparësi;
  • Patentë shofer për kategorinë B.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: hr@monuni.com
Kontakti +383 44 989 556.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Shikime 2,330
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/10/22 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management