Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistent i Operacioneve

KCC (TNT & FedEx)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Asistent i Operacioneve
Departamenti: Operativa
Kompania: KCC Sh.P.K (FedEx)

Për kompaninë KCC Sh.P.K është përfaqësuese e kompanisë globale FedEx, me një staf profesional dhe me teknologjinë më të avancuar të transportit. Tani KCC Sh.P.K. është duke e rritë stafin e saj në departamentin e operativës dhe ka hapë dy pozita ne rolin e Asistent/e e Operacioneve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kontakton me klientët në baza ditore
 • Shqyrton kërkesat për transport
 • Përgatit ofertat në bazë të kërkesave
 • Organizon transportin e dërgesave në ardhje dhe shkuarje
 • Monitoron sistematikisht dërgesat në ardhje dhe shkuarje
 • Miremban marrëdhënjet me klientin
 • Zgjidhë problemet/ankesat e klientëve
 • Përgatit raporte për dërgesat

Kualifikimet:

 • Studimet e përfunduara Bachelor
 • Njohuri mbi transportin dhe shpedicionin nderkombetar
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Vemendje ndaj detaleve
 • I/e vetëorganizuar

Shtesë:

 • Puna do të zhvillohet në në zyrën qëndrore KCC Sh.P.K., në Prishtinë.

Si të Aplikoni:

Dergoni CV-në në email: info@kcc-ks.com
Afati i fundit për të derguar CV-në 02 Tetor 2022

Shikime 1,040
Kategoria Administratë
Skadon 02/10/22 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management