Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Asistent Brand Manager

• Komunikon me furnitorët, dërgon porosi të mallrave, organizon transportin si dhe bën kalkulimet e tyre;
• Përcjellë në vazhdimësi shitjen e produkteve ekzistuese dhe me kohë kujdeset për shitjen e tyre;
• Kontrollon në vazhdimësi gjendjen e stoqeve dhe lidhur me këtë i raporton personit përgjegjës;
• Bën analizat periodike për shkallën e importeve dhe shitjeve të mallrave, si dhe harton raporte të ndryshme të shitjeve sipas kërkesave;
• Krijon plane për plasimit të produkteve në treg, plane të shpërndarjes etj.
• Komunikon me blerës për çfarëdo produkti të ri, ndryshim çmimi, njoftim aksionesh;
• Ndihmon dhe udhëzon ekipën e shitjes për të gjitha çështjet me të cilat ballafaqohen ata;
Kualifikimet e kërkuara
• Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollimin e lartë;
• Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve;
• Të kenë aftesi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
• Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
• Njohje e shkëlqyer e gjuhës angleze;
• Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
• Të posedojnë patentë shofer të kategorise B;
• Preferohet 1 vit përvojë pune në import dhe shitje.

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com.
Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni.
Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.
Konkursi mbetet i hapur nga data 22/09/2022 deri me 30/09/2022.
Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Shikime 1,189
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management