Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ONIMA MEDIA SHPK SH.P.K. shpall konkurs për këtë vend pune:

 • 1 Jurist

Detyrat për pozitën: Jurist (1)

 • Të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë dhe  dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti kompanis .
 • Njohuri të përgjithshme të ligjit të punës, te drejtat autoriale , perpilimët kontraktuale .
 • Njohuri të përgjithshme noteriale dhe përmbaruese.
 • Udhëheq aktivitetet ditore të zyrës ligjore dhe mbështet anëtarët tjerë të ekipit.
 • Planifikon kryerjen e detyrave dhe punëve të parapara nga zyra ligjore.
 • Gama e punës është e ndryshme dhe fushat kyçe do të përfshijnë: hartimin e vendimeve,
 • rekomandimeve, kontratat me blerësit, kontratat e noterit, kontratat e pronës, këshilla
 • rreth kontratave dhe shkresat tjera juridike.
 • Përfaqëson firmën në kontekstet gjyqësore.

Kushtet e kërkuara për pozitën: Jurist (1)

 • Të ketë mbaruar fakultetin juridik, preferohet master,të ketë përvojë pune profesionale, minimum 1 vjeçare.
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative, organizative dhe analitike. etikë në punë dhe integritet të lartë pune, njohuri të mirë të MS Office.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (në të shkruar dhe në të folur), I gatshëm që të punojë si pjesë e ekipit,I aftë për menaxhim të punës nën presion.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, duhet të dërgojnë CV-në dhe dokumentet përkatëse të tyre në e-mail adresën: is@onimaspace.co

Shikime 1,530
Kategoria Ligj & Legjislacion
Skadon 21/10/22 (26 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management