Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

SHOFER (4) – Kategoria C

Lokacioni: Lipjan

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C, C1 apo D;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

___________________________________________________________________

Si të Aplikoni

NELT sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com. Afati i aplikimit është deri me datën 12 Tetor 2022 ora 17:00.

Shikime 2,632
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 12/10/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management