Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FTESË PER OFERTË

SOS Fshatrat e Fëmijëve fton të gjitha kompanitë e specializuara dhe të interesuara për:

Furnizim me:

  • Material shpenzues për zyre

Të interesuarit mund të marin listën e specifikimit cdo ditë pune në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 28.09.2022

Dokumentet e nevojshme:

  • Oferta duhet të përmbajë: Certifikatën e NUI,
  • Vërtetimin Tatimor
  • Cmimet duhen të kuotohen në euro pa TVSH

Kompania duhet t’i ketë të gjitha pajisjet dhe logjistikën për ofrimin e artikujve deri në lokacionin tonë.

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 30 ditë nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë.

Ofertat tuaja mund t’i dërgoni deri me datën: 29.09.2022 në email adresën: procurement1@soskosova.org

Shikime 1,466
Kategoria
Skadon 29/09/22 (Ka skaduar!)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management