Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Account Executive/ Call Agent (10), Team Leader (2), Frontend Developer (2)

Zitadelle
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Për partnerët tonë internacional kërkojmë:

● Account Executive/ Call Agent
● Team Leader
● Frontend developer

Çka kerkojmë nga ju?

Account Executive/ Call Agent

● Gjuha gjermane
● Përvojë të punës në in- apo outbound
● Motivim
● Puna në ekip

Team Leader

● Gjuha gjermane
● Përvojë pune si Team leader/e
● Puna në ekip
● I/e orientuar drejtë suksesit

Frontend developer

● Work experience as a Front-end developer
● Hands on experience with markup languages(HTML)
● Experience with JavaScript, CSS and jQuery
● Familiarity with browser testing and debugging
● In-depth understanding of the entire web development process (design, development and deployment)
● Understanding of layout aesthetics
● Wordpress knowledge

Çka ofrojmë ne:

● Mjedis të sigurtë të punës
● Kontratë e punës
● Pagë mbi mesatare në treg
● Nje zyrë të shkëlqyer në qendër të Prishtinës
● Sigurime shëndetësore
● Bonuse
● High end equipment
● Mundësi për avancim dhe zhvillim në punë

Ne pranojmë aplikime deri në datën 29.10.2022

Ne e-mail: hr@zitadelleprishtina.com

Ose në nr.

048-557-560

 

Shikime 1,358
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 29/10/22 (34 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management