Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Supply Planner (w/m/d) // Planifikues i Furnizimit (f/m/d) 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Planifikimi i artikujve duke përfshirë përcaktimin e artikujve që do të ruhen dhe sasive të tyre
 • Sigurimi i aftësisë për të ofruar për klientët tanë përmes planifikimit të furnizimit
 • Menaxhimi i pengesave të mundshme me ndërfaqet e kërkuara
 • Krijimi dhe gjurmimi i porosive
 • Përpunimi i ankesave dhe gjetja e zgjidhjes
 • Verifikimi i faturës dhe sqarimi i pikave të hapura
 • Sigurimi dhe përmirësimi i datave të dorëzimit duke përfshirë komunikimin proaktiv me klientët
 • Përpunimi i pyetjeve të klientëve
 • Komunikimi dhe koordinimi me furnitorët
 • Mirëmbajtja të dhënave

Profili:

 • Studime komerciale të kryera me sukses ose trajnime të krahasueshme profesionale tregtare
 • Përvojë profesionale në planifikimin e furnizimit
 • Të dëshirueshme njohuri në fushën e elektronikës/inxhinierisë elektrike
 • Negocim dhe stil komunikimi te sigurt
 • Mënyrë e pavarur, analitike dhe e orientuar drejt zgjidhjes
 • Afinitet i lartë për numrat dhe të dhënat si dhe vëmendje ndaj detajeve
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane dhe angleze
 • Përdorimi i sigurt i MS Office

Cfare ofrojme ne:

 • Page kënaqshme
 • Kontrate pune afatgjate
 • On the job training
 • Mundesi avansimi ne pozite
 • Pajisjet moderne të punës
 • Pune internacionale
 • Një ambient pune moderne dhe i orientuar drejt së ardhmes
 • Hapësirë për idetë tuaja dhe zhvillimin personal

Të interesuar? Apliko tani!

Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit ne E-Mail hr@koconshpk.com

„KoCon“ SH.P.K”  Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë

Shikime 6,041
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management