Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Teknik i Elektros (4)

Elektro Thaqi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Teknik i Elektros (4)

Edukimi/Eksperienca:

  • Kërkohet që kandidati të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm, njerën nga trajnimet perkatëse ose te kete pervojë të punës si elektricist.

Detyrat dhe Pergjithesit:

  • Te ketë njohuri bazike pet instalime elektrike ne objekte banesore dhe lokale afariste.

Kushtet nga kompanija:

Pagë konkuruese mbi pagën mesatare.

Orari i punes:

  • nga ora 08:00 deri ne ora 17:00,
  • Nje ore Pauze
  • Një shujtë ushqim.
  • Kontratë të punës

Konkursi do mbetet i hapur deri me datën: 20.10.2022

Aplikimi (CV dhe dokumenten e tjera) duhet te dergohen permes emailit ne emailin fatonthaqi20@gmail.com ose dhe ne telefon ne numrin +377 44 923 772.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management