Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Teknik i pajisjeve elektrike dhe pajisjeve të ftohjes

Kulinare
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për vende të lira pune

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Graçanicë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

  1. Pozita: Teknik i pajisjeve elektrike dhe pajisjeve te ftohjes (1 vend pune) –

PAGA FILLESTARE NETO 622.00EUR

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Të riparoj, servisoj dhe mirembaj pajisjet elektrike si shporet, skare, furre, friteze, mikrovale, prerese te ndryshme, etj,
  • Të riparoj, servisoj dhe mirembaj pajisjet e ftohjes si frigorifere te ndryshem, makina te akullit, etj,
  • Të komunikojë dhe bashkëpunojë me mbikqyrësitë dhe bashkëpunëtorët,
  • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi.

Kualifikimet:

  • Përvojë së paku 3 vite në pozitë të ngjajshme
  • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
  • Diplomë të shkollës së mesme
  • Patent shoferin e kategorisë B
  • I gatshëm për pune ekipore

Konkursi eshte i hapur deri me 15 tetor 2022.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në duke cekur per poziten qe aplikon, së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresen zyrtare hr@kulinare.com deri në afatin e caktuar.

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Shikime 2,270
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/10/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management