Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent i Shitjes, Teknike e dhëmbeve, Shitëse

AquaDent
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
DEPO DENTARE "AQUADENT''

Agjent i Shitjes

Detyrat e punes 
-Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte per produktet dentare.
-Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre.
-Te kete aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup.
 
Kualifikimet

-Te kete aftesi ne mesimin e produkteve dentore.
-Te kete patent te kategorise B.
-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi,prezentimi dhe negocimi.
-Te kete aftesi te shkelqyera organizative.
-Perparesi kane kandidatet qe kane eksperience pune ne shitje se paku 1 vite.
 
Teknike e dhembeve
Shitese
Detyrat e punes 
-Shitese per produktet dentare stomatologjike.
-Plotesimi i stoqeve te ekspozuara ne depo dentare.
-Prezantimi i produkteve.
 
Kualifikimet

-Profesioni Teknike e dhembeve(obligative licenca e punes).
-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe bashkepunimi ne grup.
-Preferohet te kete pervoj pune ne kete lemi.
 
Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV ne emailin: aquadent.ks@gmail.com 
Numri kontaktues per info shtese: 049180018
 
 

Shikime 1,025
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/10/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management