Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Mësuese private, Mirëmbajtëse për shtëpi

Non - Disclosed Client
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mësuese private për 2 fëmijë të klasës së 6-të dhe 7-të

Kualifikimet e kërkuara: 

  • Të ketë të përfunduar fakultetin për fushën përkatëse,
  • Të ketë njohuri në gjuhën angleze,
  • Të ketë eksperiencë në mësimdhënie në arsim fillor apo të mesëm.

Matematika, fizika dhe gjuha angleze duhet të jenë primare, po ashtu edhe lëndët tjera duhet të zhvillohen sipas plan-programit mësimor.


  • Mirëmbajtëse për shtëpi 

Të jetë:

  • E vëmendshme
  • E besueshme
  • Të jetë energjike dhe punetore
  • Aftësi të shkëlqyer komunikuese

Të interesuarat të na kontaktojnë në numrin +38344607100

Afati i fundit per aplikim: 19.10.2022

Shikime 1,960
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/10/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management