Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Operator në CNC (2), Mjeshtër (Ndihmës Mjeshtër) (2)

AMW INTERIORS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AMW INTERIORS shpk eshte kompani e specializuar ne perpunimin e drurit shpall vende te lira te punes:

Operator ne CNC (2 pozita)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë njohuri për softwarët CAD/CAM
  • Të jetë komunikativ dhe i gatshëm për punë në grup.
  • Studentët nga fakultetet e inxhinierise mekanike të interesuar për praktike dhe personat me përvojë pune kanë përparësi.

 

Mjeshtër ose Ndihmes mjeshtër  (2 pozita)

  • Të ketë aftësi të mira komunikative dhe të jetë i gatshëm për punë në grup
  • Personat me përvojë pune në përpunim të drurit kanë përparësi

 

Te interesuarit te dergoje  CV ne Email: amwinteriors.shpk@gmail.com

 Nr. Kontaktures: 044 170 990 dhe 049 625 368

Adresa: Parku i biznesit Komoran

Shikime 2,496
Kategoria Prodhim
Skadon 19/10/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management