Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System (DLS) SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :
KONKURS PUNE
Titulli i Pozitës: ZYRTAR/E I/E FINANCAVE (2)
Lokacioni: Prishtinë
Data e hapjes: 19.09.2022
Data e mbylljes: 03.10.2022


Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Regjistrimi i faturave të blerjes, faturave të shitjes dhe Importet
• Regjistrimi i transaksioneve bankare
• Dakordimi i llogarive financiare (LLA&LLP)
• Barazimi i Arkave
• Kryen punë dhe detyra të fushës përkatëse sipas kërkesës së menaxhmentit

Kualifikimet e kërkuara
• Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik.
• Të ketë minimum 1 vit përvojë pune në Kontabilitet apo Financa.
• Aftësi të mira në përdorimin e MS Office (Veqanerisht në Excel)
• Të posedoj patent shofer (Kategoria B)
• Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizative dhe në zgjidhjen e problemeve
• Të jetë në gjendje të punoj si në mënyrë të pavarur po ashtu edhe në ekip

Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@dls-ks.com.
Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën për të cilin aplikoni (Zyrtar i financave).
Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

Shikime 5,875
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 03/10/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management