Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor në Depo

ELKOS Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Punëtor në Depo

Vendi: Mitrovicë

Kodi i Pozitës: 302512EG

Lloji: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëjë sistemimin e mallit të pranuar nga depoisti dhe të sigurohet se gjatë sistemimit të respektohet parimi FIFO 
 • Të kontrollojë dhe të raportoj afatin e qëndrueshmërisë se artikujve së paku në baza mujore
 • Të bëj renditjen e mallit dhe të plotësoj aktiven nga rezervat në baza ditore
 • Të përkujdeset për pastrimin dhe mirëmbajtjen e produkteve, hapsirave të depos, rafteve dhe mjeteve të punës në sektorin nën përgjegjësi
 • Të përgadisë mallin për liferim tek blerësit sipas faturave të shitjes
 • Gjatë palimit të mallit të sigurohet që artikujt kanë deklaracione
 • Të zbatoj planet e punës të përgaditura nga menaxheri I depos dhe rregulloret e brendshme të punës

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Preferohet përvojë pune në ketë  drejtim apo të ngjajshëm
 • Njohuri bazike të paketës Office
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse
 • T’i respektojë afatet kohore
 • Njohuri të proceseve matematikore
 • Të kuptoj dhe hulumtoj tregun për blerës potencial.
 • Patent Shofer kategoria B

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Ipad, Telefon personal
 • Shujtë ditore
 • Rekreacion

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës duke derguar CV dhe foto në apliko@elkosgroup.com, apo duke sjellur fisikisht CV-in tuaj me aplikacion tek Recepsioni në ETC apo zyret e Depo Filiales (në Qytetin përkates).

Konkursi mbetet i hapur nga data: 16.09 – 23.09.2022

Shikime 1,596
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management