Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Agjent i Shitjes
Vendi: Mitrovicë
Kodi i Pozitës: 302512EG
Lloji: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• T’i identifikoj blerësit potencial.
• Vizita tek blerësit sipas terenit të caktuar dhe realizimi i shitjes tek ata blerës.
• Të realizoj vizita tek blerësit pasivë
• Realizimi ditor i planit të përcaktuar nga menaxheri
• Prezentimi i ofertës ditore tek blerësi si dhe prezentimi aktiviteteve ditore , javore etj.
• Kontrolla dhe mirëmbajta e asortimanit tek blerësi , si dhe prezentimi dhe shitja e artikujve të ri.
• Analiza e shitjes në terenin e caktuar duke analizuar se ku ka mundësi të ngritjes me asortiman.
• Njoftimi me kohë i blerësve per realizim të targetit.
• Të mbani kontakt të vazhdueshëm me menaxherin përgjegjës brenda Kompanisë.
• Të punoni në përmbushjen e qëllimeve të Kompanisë
• Si dhe të gjitha ato punë që i përkasin aftësisë së tij/saj fizike dhe profesionale.


Kualifikimet dhe aftësitë:

• Diplomë e Shkollës së Mesme.
• Preferohet përvojë pune në ketë drejtim apo drejtim të ngjajshëm.
• Njohuri bazike të paketës Office.
• Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse.
• T’i respektojë afatet kohore.
• Njohuri të proceseve matematikore.
• Të kuptoj dhe hulumtoj tregun për blerës potencial.
• Patent Shofer kategoria B.

Ju përfitoni:

▪Saktësi në pagë
▪Sigurim Shëndetësor
▪Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
▪ Ipad, Telefon personal
▪Shujtë ditore
▪Rekreacion

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës duke derguar CV dhe foto në : apliko@elkosgroup.com, apo duke sjellur fisikisht CV-in tuaj me aplikacion tek Recepsioni në ETC apo zyret e Depo Filiales (në Qytetin përkates)

Si dhe online ne linkun: https://bit.ly/3LneZAA 

Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë pa pagesë në: 0800/30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00


Konkursi mbetet i hapur nga data: 16.09.2022 – 23.09.2022

Shikime 1,552
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management