Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Menaxher/e Dyqani, Asistente të Shitjes (3), Përgjegjës/e në Depo, Depoist (2)

NIKI Tekstil
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NTP  Te  Niki Tekstil  hap 7 vende  të lira pune:

Pozita:                        1 Menaxher/e Dyqani

Vendi i punës :          Prishtinë

Pozita:                        3 Asistente të Shitjes (F)

Vendi i punës :          Rr. Agim Ramadani, Prishtinë

Pozita:                        1 Përgjegjës/e në Depo

Vendi i punës :          Tregu me shumicë, Fushë Kosovë

Pozita:                        2 Depoist/e

Vendi i punës :          Tregu me shumicë, Fushë Kosovë

Afati për aplikim:     deri më  15 / 10 / 2022

 Kriterët dhe Aftësitë e nevojshme:

  • Preferohet të ketë së paku shkollimin e mesëm të perfunduar
  • Shkathtësi të mira komunikuëse, shërbyese, organizative
  • Njohuri mbi shitjen dhe pëvojë relevante e punës në fusha të ngjashme, së paku 6 muaj përbën avantazh
  • Përshtatje në orar të punes me ndrrime

Menyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email:  burimenjerezore.nikitekstil@gmail.com

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin: +38344328352

Shikime 2,459
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/10/22 (20 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management