Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System (DLS) SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozites: MERCHANDISER

Vendi: Mundësi punësimi në tërë Kosovën

Detyrët dhe përgjegjësitë e pozitës:

 • Eshtë përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionit dhe ekspozimit të të gjitha produkteve të brendeve të Kompanisë në pikën apo planin e caktuar
 • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg
 • Siguron arritjen e objektivave të ekspozimit (facing) të produkteve të brendit perkatës brenda të gjitha pikave të shitjes të caktuar në plan
 • Kërkon mundësi për vendosjen dhe ekspozimin e produkteve jashtë raftit
 • Siguron pozitë dhe ekspozim sa më efektiv të POSM të përkohëshëm/përhershëm dhe të negocioj pozitat kryesore dhe ekskluzive për POSM
 • Monitoron dhe mirëmban cmimet e shitësve me pakicë, mban freskinë e produkteve duke aplikuar rotacion strikt, kodimit dhe i përmbahet standardeve të temperaturës;
 • Kontrollon freskinë dhe implementon principin “First in First Out” (i pari hyn i pari del nga rafti)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme, preferohet të kenë diplom Universitare ;
 • Minimum 1 vjet përvojë pune në fushën e shitjes/merchandising;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit dhe prezantimit;
 • Të kenë aftësi të punës në ekip dhe të pavarur;
 • Te jenë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale.
 • Të ketë patent shoferin, kategoria B.

Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@dls-ks.com

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën dhe Vendin për të cilin aplikoni

(Merchandiser-Pejë ).

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

Shikime 7,637
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management