Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Rrobaqepëse (30), Kontabilist/e

Eximtex Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS I

EXIM JATEX me seli në Gjakovë shpall vende te lira pune:

30 Rrobaqepëse me Përvojë pune


• Pagë e kënaqshme,
• Ambient i mirë pune,
• Orar i rregullt (Hene-Premte)
• E shtune pages extra.


Të interesuarat të lajmërohen ne numrin e telefonit 049-731-995 ose 049-731-996 apo direkt në zyret tona.


EXIM JATEX me seli në Gjakovë shpall vende te lira pune:

2- Kontabilist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë
-Pranimi dhe regjistrimi I dokumentacionit kontabel -Regjistrimi i Normativave dhe prodhimit -Perpilimi i raporteve për përpunim të brenshme ne dogan - Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:


• Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik
• Të ketë përvojë në punë të ngjashme
• Njohuri të mira të punës me kompjuter
• Të jete i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale

Të interesuarit të lajmërohen ne numrin e telefonit 049-731-995 ose 049-731-996 apo direkt në zyret tona

Shikime 1,894
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/10/22 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management