Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Arkitekt/Dizajner i eneterierit, Operator në CNC (2), Praktikant Arkitekt/Dizajner i eneterierit (2)

Metal Tech
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arkitekt/Dizajner i eneterierit (2)


Detyrat dhe përgjegjësitë e vendit të punës:

• Bën planifikimin, prezantimin, skicimin,dhe matjet në terren.
• Të përgatisë konceptin e dizajnit të produkteve sipas kërkesës së klientëve apo mbikëqyrësit.
• Të udhëheq procesin e përgatitjes së dizajnit, vizatimeve, specifikacioneve dhe përzgjedhjen e materialit për finalizimin e produkteve ne prodhim.
• Të ketë aftësi të mbikryjes së mbarëvajtjes së prodhimit të produkteve.
• Të koordinojë me stafin/ekspertët përgjegjës për implementimin e produkteve të dizajnuara.
• Kujdeset për shërbimin ndaj konsumatorëve dhe porosive të pranuara.

Kushtet për aplikim:


• Përvojë pune në këtë fushe dhe njohje e materialeve te eneterierit.
• Të ketë njohuri dhe përvojë në përdorimin e programeve kompjuterike adekuate për Arkitekturë dhe realizimin e dizajneve/vizatimeve; 2D dhe 3D.
• Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë. .
• Të posedoj patentshofer kategoria B

Operator në CNC (2)

• Të ketë aftësi për të operuar në makinat CNC (me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja,shpimi dhe frezimi i panelëve të ndryshëm nga druri);
• Të mirëmbajë makinat;
• Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup.

Praktikant Arkitekt/Dizajner i eneterierit (2)

• Praktikë me pagese.

Ne ofrojmë: Vend te sigurtë te punë dhe pagë konkuruese
Kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.
Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në metaltechksinfo@gmail.com
Për pyetje te tjera na kontaktoni ne +383 44 411 117 (thirrjet vetem gjate orarit zyrtar)

Lokacioni Fushe Kosove

Shikime 3,170
Kategoria Prodhim
Skadon 15/10/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management