Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kaçinka L.L.C, kompani ekzistuese Gjermano-Kosovare hap një zyre apo degë të re në Ferizaj.

  • Ne planifikojmë dhe prodhojmë shtëpi modulare sipas standardeve Gjermane.
  • Për këtë kërkojmë arkitektë të interesuar dhe të përkushtuar.
  • Mundësisht me eksperiencë në detaje dhe në planifikimin e ekzekutimit.
  • Njohja e gjuhës angleze ose gjermane do të ishte përparësi.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: dafina.shehu@kacinka.com CV mundësisht të jetë edhe në gjuhë angleze.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Afati për aplikim deri më 15.10.2022.

Shikime 4,923
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 15/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management