Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Agna Kosova L.L.C, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit,
kerkon shites/e per Regjionet si me poshte:

Pozicioni: Shitës/e

• Gjakovë,
• Prizren,
• Podujeve,
• Vushtrri,
• Pejë,
• Prizren

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:
• Të ketë të përfunduar arsimin e lartë
• Të ketë pervojë në shitje
• Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
• Patent shofer B
• Njohja e gjuhës angleze përbën avantazh

Personat e perzgjedhur do te behen pjese e nje mjedisi zhvillues, do te kene mundesi te rriten ne karriere, do kene nje pakete financiare konkuruese dhe do jene pjese e nje kompanie me objektiva ambicioze.

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: hr-ks@agnagroup.com


Pozicioni: Asistent/e e shitjes


Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:

• Të ketë të përfunduar arsimin e lartë
• Njohje e mirë e paketës Microsoft Office, Excel
• Patent shofer B
• Njohja e mire e gjuhës angleze

Funksionet baze:

o Kryerja e detyrave te pergjithshme zyre fotokopje, faks, e-mail-e dhe protokollim dhe arkivim dokumentesh, perkujdesje per dokumentacionin e departamentit.
o Informim ne lidhje me ecurine e shitjeve tek drejtuesi i shitjeve dhe tek te gjitha nivelet e shitjeve. Nxjerrja sakte dhe ne kohe e raporteve te shitjes.
o Kryerja e analizave statisitikore ne kohen e rene dakort.
o Marrja e porosive nga menaxheret per distributoret dhe dorezimin e tyre ne kohen e duhur ne magazine.
o Lidhjen e artikujve dhe te kategorive te klienteve ne sistem sa here qe ato perditesohen.
o Ndjekja e procesit te performances per te gjithe punonjesit e departamentit.
o Raportimi i rregullt mbi bazen e standardeve te vendosura nga kompania

Personat e perzgjedhur do te behen pjese e nje mjedisi zhvillues, do te kene mundesi te rriten ne karriere, do kene nje pakete financiare konkuruese dhe do jene pjese e nje kompanie me objektiva ambicioze.

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: hr-ks@agnagroup.com


Kompania Agna Kosova L.L.C, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit,
kerkon shites/e per Regjionet si me poshte:


Pozicioni: Merchandiser (Peje, Gjakovë)

• Fushë Kosove
• Podujeve dhe Vushtrri

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: hr-ks@agnagroup.com

 

Shikime 4,116
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 25/09/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management