Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor në Ngarkim dhe Transport të Qeramikës

N.T.P FORCA
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
FORCA QERAMIK-SANITARI ofron pune per:
 
 Punetor fizike / Ngarkim dhe Tranport te Qeramikes
 
Pergjegjesite:
  • Bartjen e mallerave ne destinacion te caktur tek klienti
  • Ngarkim nga depo dhe shkarkimi te Klientet.
  • Pergjegjes per sasin e mallit te pranuar.
  • Pergjegjes dhe te Kujdeset per gjendjen e automjetit.
  • Te ket prevoj pune si vozites, te posedoj leje te qarkullimit kategori B.
Mosha nga 20-40 vjeq mundesisht te jet banor nga rrethina e FUSHE KOSOVES
 
Orari i punes 08:00h/18:00h, pagesa sipas marreveshjes, per me shume informata kontaktoni ne numrin e telefonit +383 49 390 821, Adresa Rruga e Pejes, Fushe Kosove.

Shikime 3,017
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/10/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management