Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ne kemi hapur vende të reja të punës!

Por "ne" nuk jemi thjesht një hotel i zakonshëm.

Ne kemi nevojë për ju që të na ndihmoni të transformojmë industrinë e mikpritjes në Kosovë pasi do të jeni në gjendje të praktikoni ekspertizën tuaj në një markë të njohur hoteli siç është Four Points by Sheraton, ne punojmë për t'i vendosur mysafirët tanë në radhë të parë dhe të jeni të sigurt se me platformën më të mirë të trajnimeve në botë të ofruara nga Marriot International, avansimi i juaj në karrierë është i sigurt. Kompania mbulon transportin dhe sigurimin shëndetësor për të gjithë të punësuarit e saj.

Four Points By Sheraton Prishtina hap këto vende të lira të punës’

Data e shpalljes: 15.09.2022

Vendndodhja: Lagja Marigona, Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni në portalin kosovajob.com:

Dokumentet për aplikim:

  • CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në selim.luma@fourpointsprishtina.com me temën e e-mailit:

Emri Mbiemri dhe Pozita

Afati i aplikimit deri me datën 15.10.2022 në ora 18:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Shikime 1,863
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 15/10/22 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management