Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Pi Marketing
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania PI Marketing, me seli në Prishtinë hap konkurs pune për këtë pozitë:

Call Agent (Gjuhë Gjermane)

Kualifikimet:

  • Njohuri të gjuhës gjermane!
  • Aftësi të mira komunikimi dhe ndërpersonale!
  • Aftësi bazike kompjuterike!
  • Aftësi pune në sektorin për shërbim ndaj klientit!
  • Aftësi të punës nën presion.
  • Ne ofrojmë Pagë konkuruese bazuar fikse + Bonuse Bonuse të ndryshme
  • Ambient i mirë pune,
  • Trajnime profesionale në shitje,
  • Zhvillim personal në shitje, menaxhment dhe marketing,
  • Mundësi për avansim brenda kompanisë

Kërkojmë 8 Agjentë/e për këtë pozitë

Orari i punës eshte 09:00-17:00

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë online në emailin: proinfokosovo@gmail.com ose +383 43 904 905

 Afati i fundit për aplikim: 25.09.2022

Shikime 2,339
Kategoria Telekomunikim
Skadon 25/09/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management