Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

14.09.2022, Prishtinë

Konkurs punësimi

Pozitat

 1. Implementues dhe konfigurues i pajisjeve të IT-së
 2. Shitës reprezentativ i produkteve të IT-së
 3. Sistemues i produkteve në depo dhe shpërndarës i produkteve në terren.
 4. Asistent/e e Financave

Përgjegjësitë dhe kërkesat

1. Implementues dhe konfigurues i pajisjeve të IT-së

 • Te ketë përvoje pune dhe “troubleshooting skills”
 • Të jetë në përfundim ose të kete të përfunduar Shkencat Kompjuterike
 • Ti mësoj shpejtë veqoritë e produkteve dhe funksionet që kryejnë ato.
 • Të posedoj aftësi analitike për ti propozuar produktin/zgjidhjen e duhur klientit!
 • Të jet në gjendje të bëj riparimet bazike të një produkti harduerik!
 • Kandidati do të bëj implementimin e produkteve tek klientët në terren!
 • Të kuptoj si një pajijse konfigurohet përmes softuerit për ti kryer veprimet e caktuara dhe komunikimit me pajisje tjera!
 • Njohja e avancuar e Word, Excel, Power Point, Outlook e-mail, etj.
 • Të jetë në gjendje të shkruaj dhe komunikoj në gjuhen angleze dhe shqipe!
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B.

2. Shitës reprezentativ i produkteve të IT-së

 • Te ket përvoje pune
 • Të jetë në përfundim ose të kete të përfunduar Shkencat Kompjuterike ose fakultetin Ekonomik me njohuri të avancuara të teknologjise informative
 • Të ketë aftësi bindëse në komunikim dhe të flas rrjedhshëm shqip, dhe anglisht!
 • Ti mësoj shpejtë veqoritë e produkteve krahasimet mes tyre!
 • Ti kuptoj nevojat e klientit dhe propozoj produktin/zgjidhjen e duhur/optimale klientit!
 • Të kuptoj si një pajijse konfigurohet përmes softuerit për ti kryer veprimet e caktuara dhe komunikimit me pajisje tjera!
 • Njohja e avancuar e Word, Excel, Power Point, Outlook e-mail, etj.
 • Kujdesi për klientin nga mundësia për shitje deri tek përfundimi i kontratës
 • Gjetja e klientëve të ri është bonus dhe kompenzohet si bonus po ashtu!!
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B.

3. Sistemues i produkteve në depo dhe shpërndarës i produkteve në terren.

 • Të ketë patent shofer të kategorisë B.
 • Te ket përvoje pune në këtë lami!
 • Të ketë veti analitike për sistemim optimal të produkteve në depo dhe hapsira të kompanisë!
 • Të dij procedurat për pranim dorëzimin e mallit në depo dhe terren!
 • Kujdeset për sistemimin dhe mirembajtjen e hapsirave të kompanise!
 • Njohja e Word, Excel, Power Point, Outlook e-mail, etj!

4. Asistent/e i/e Financave

 • Të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik
 • Të ketë veti analitike për ti kuptuar veprimet bazike që kan të bëjnë me artikujt, klientet, pagesat
 • I/e certifikuar nga ndonjë institucion për kontabilitet dhe financa siq është instituti KAF
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B.
 • Të ketë etikë të lartë në punë!

Kush jemi ne:

SolvIT është një kompani në rritje të vazhdueshme për 10 vite me radhë në fushen e IT. Produktet tona gjejnë përdorim kryesisht në sektorin e Retail (Bizneset zingjirore),  Distribucionit, Prodhimit, Horeca, Logjistikes, tregëtise me pakice etj! Produktet tona përdoren po ashtu edhe në sektorin e Arsimit (shkollave) publike dhe private.

Brendet që tregtojme ne janë brende globale dhe inovative në nivel global sic janë: Zebra Technologies, SmartTechnologies, DIGI, Anviz, Symbol, HoneyWell, Datalogic, Evobot, RatioTec, Ocom, etj.

Cka Ofrojmë ne

 • Zgjerim të njohurive në fushen e IT të aplikuar në procese reale të punës
 • Avancim në karrierë
 • Ngritje në pozitë
 • On the job training
 • Pagë progresive në bazë të eksperiencës dhe përkushtimit ndaj punës dhe kompanisë
 • Pagesë të orëve shtesë nëse paraqitet nevoja ndonjëhere për orë shtesë
 • Ambient të përshatshëm për punë, individuale ose ekipore
 • Kontratë punë

Cka presim nga ju

 • Etikë të lartë në punë!
 • Përgjegjësi për veprimet e juaja. Krijim i besimit tek klientët tanë
 • Fokus në punë dhe përkushtim të plotë ndaj punës!
 • Të arrini besushmëri për ti kryer në mënyrë të pavarur proceset e punës
 • Të keni veti analitike për zgjidhjen e pengesave eventuale në punët e përditshme

Kandidatët me përvoje pune, me rekomandime, njohuri të gjuhës angleze, që nuk pinë duhan, kanë shanca më të medha për vendin e punës.  Ju lutem vendosni nw CV- vetëm gjerat që dini ti bëni me të vertetë, sepse do të ketë edhe testime.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko"

Shikime 5,430
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 29/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management