Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PemaMall ёshtё platformё e shitjeve online - www.pemamall.com me zyrё qendrore nё Prishtinё. Ne ofrojmë mundësi angazhimi të kandidatёve të motivuar dhe të interesuar për zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individё me ambicie dhe pёrkushtim pёr standarde tё larta tё performancёs. Nёse jeni nga fusha e marketingut dhe shitjeve, nёse jeni proaktiv dhe kreativ, atёherё Pema Mall ёshtё njё mundёsi e shkёlqyeshme pёr ju! Pema Mall shpall konkurs pёr pozitёn:

MENAXHER I SHITJES

Detyrat dhe pёrgjegjёsitё e pёrgjithshme:

  • Zhvillimi dhe implementimi i iniciativave, promovimit, programeve dhe strategjive tё shitjes;
  • Menaxhimi i promovimit të platformës përmes rrjeteve sociale dhe kanaleve tjera virtuale.
  • Hulumtimi i tregut pёr identifikimin e mundёsive tё reja tё tregut dhe marketingut.
  • Organizimi dhe mbikqyrja e punёs sё ekipit tё shitjes;
  • Planifikimi dhe arritja e shitjeve dhe profitit pёr produktet aktuale dhe produkteve tё reja, tё hyrave si dhe kontrollimit tё shpenzimeve;
  • Promovimi i vazhdueshёm i biznesit dhe produkteve;

Kushtet - kualifikimi:

  • Diplomё Bachelor nё Ekonomi, Biznes, Menaxhment apo Marketing.
  • Pёrvojё e mёhershme dhe e dёshmuar nё shitje, dhe/apo marketing. Përvoja me E-commerce e preferueshme.
  • Aftёsi tё shkёlqyeshme tё komunikimiut – verbal dhe me shkrim.
  • Aftёsi tё analizimit, organizimit, monitorimit, kontrollimit si dhe planifikimit tё punёs.

Aplikimi: Dërgoni CV-nё tuaj nё adresёn elektronike rekrutimi@pemamall.com me titull: APLIKIM per pozitёn Menaxher i shitjes. Afati i fundit pёr aplikim ёshtё 3 tetor 2022

Shikime 1,992
Kategoria Menaxhment
Skadon 03/10/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management