Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Travel Agent (2), Call Center Agent (5), Costumer Care

Fly Reisebüro Prishtina
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Reiseburo Prishtina hap konkurs për pozitën:

  • Travel Agent (2)

Kualifikimet:

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze në shkrim dhe lexim

• Të ketë pervojë pune në shitjen e aranzhmaneve turistike

• Është e preferueshme por jo e domosdoshme të ketë mbaruar shkollimin e lartë apo shkollim profesional sipas Korrnizes Kombëtare të Kualifikimeve apo trajnim ndërkombëtar të IATA-së

• Të ketë trajnim dhe pervojë në perdorimin e sistemit të rezervimit Amadeus

• Të ketë njohuri në perdorimin e aplikacioneve të MS Office si MS word, MS Excel, MS Outlook etj.

• Aftësi të punoj nën presion kohor

Detyrat/Përgjegjësitë:

• Hulumtoj tregun, zhvilloj dhe promovoj shërbimet turistike

• Planifikoj udhetimet dhe pushimet e klienteve

• Jep informata dhe sugjerime për klientet

• Informon klientet

• Ogranizoj fluturimin dhe transportin e turisteve

• Aranzhoj dhe rezorvoj pako turistike

• Planifikoj itinerarin e udhëtimeve dhe akomodimeve


Për të aplikuar, dërgoni Cv-të tuaja në punesohu@flyrbp.com

Afati i aplikimit deri më: 30.09.2022


Reiseburo Prishtina hap konkurs për pozitën:

  • Call Center Agent (5)

Detyrat Kryesore:

• Të ju përgjigjen thirrjeve të klientëve

• Mban kontakte të vazhdueshme me klientet në lidhje me kërkesat e tyre.

• Informimi dhe këshillimi i pasagjerëve rreth formaliteteve dhe kushteve të udhëtimit.


Kushtet që duhet të plotësohen:

•Aftësi të mira komunikimi

•Njohuri të gjuhës Gjermane

• I/e aftë të punoj në grup

• I/e gatshem për orar fleksibil


Për të aplikuar, dërgoni Cv-të tuaja në punesohu@flyrbp.com

Afati i aplikimit deri më: 30.09.2022


 Reiseburo Prishtina hap konkurs për pozitën:

  • Costumer Care (5) Kujdesi ndaj klientëve (Customer Care) në "Prishtinë"

Kushtet që duhet të plotësohen:

•Aftësi të mira komunikimi

•Njohuri të gjuhës Angleze

•Njohuri të gjuhës Gjermane

• I/e aftë të punoj në grup

• I/e gatshem për orar fleksibil

Detyrat/Përgjegjësitë:

• Menaxhimi i kërkesave të klientëve

• Menaxhimi i kërkesave të agjensionëve (bashkëpuntorëve)

• Informimi dhe këshillimi i pasagjerëve rreth formaliteteve dhe kushteve të udhëtimit

•Procesimi i ankesave dhe vërejtjëve.

Për të aplikuar, dërgoni Cv-të tuaja në punesohu@flyrbp.com

Afati i aplikimit deri më: 30.09.2022

Shikime 4,825
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management