Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Shitës/e, Merchandiser, Depoista (5)

Emporium
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

EMPORIUM shpall konkurs për:
Për pranimin në marrëdhenie pune:

 • Shitës-e me përvojë pune
 • Merchandiser
 • Depoiste (5)
 • Vozitës

Kushtet - Kualifikimi:

 • Shkollimi i lartë i preferueshëm
 • Të kenë njohuri të komunikimit edhe në gjuhën angleze
 • Të kenë aftësi të plotë të përdorimit të kompjuterit
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe aftësi të punojë në ekip
 • Të kenë aftësi të punojnë me vetiniciativë
 • Të kenë përvojë pune të suksesshme

Për pozitën e vozitësit:

 • Të posedojë patent shofer , kategoria B
 •  Të kenë aftësi të punojë me “forklift”(pirunar)
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe aftësi të punojë në ekip
 • Të kenë aftësi të punojnë me vetiniciativë
 • Të kenë përvojë pune të suksesshme

Për të aplikuar ,ju lutemi që të dërgoni CV-të tuaja dhe dokumentat tjera në e-mail adresën: emporium.aplikoonline@gmail.com
Konkursi mbetet I hapur deri më 30.09.2022

Shikime 2,530
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management