Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Gjinia: Femër

Mosha: 20 – 45

Kualifikimi:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
  • Të ketë përvoje pune në të njejten lami
  • Të jetë në gjendje për 8 ore pune pastrimi
  • Të jetë energjik dhe punetore
  • Të ketë aftësi për të punuar në grup
  • E vëmendshme

Detyrat dhe pergjegjesite

  • Të mirembajë dhe të raportoj tek udhëheqesi i sektorit.
  • Të pastroj hapësirat e kompleksit Garden.

Personat e interesuar duhet qe te dergojne Cv, si dhe te gjitha rekomandimet qe i posedojne ne:

apliko@hotelgarden-ks.com

me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Mirembajtëse

Shikime 1,835
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 13/10/22 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management