Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Punëtor/e në Prodhim

LIRI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

LIRI COMPANY L.L.C

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE 

  • Punëtore femra në prodhim
  • Punëtorë meshkuj në prodhim

Ne ofrojmē:

  • Stabilitet në punë
  • Sigurim për aksidente në punë
  • Ushqim dhe transport

Si kusht fillestar për aplikim është që aplikuesit të jenë me vend banim në qytetin e Prizrenit

Mund të aplikoni duke derguar CV tuaj, përmes email adresës: info@liriprizren.com, ose në numrin e telefonit 045/757-017.

Gjithashtu mund të paraqiteni edhe personalisht në zyret tona, të cilat gjenden në Prizren në rrugen "Agim Shala" Nr, 16., (te tranziti ri) ku do t'i nénshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.

(Përparësi kanë kandidatët të cilet kanë përvojë punë në pozitën përkatëse).

Konkursi eshte i hapur nga 13.09.2022- 30.09.2022

Shikime 3,476
Kategoria Prodhim
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management