Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Studio për arkitekturë MES - e cila është kompani Zvicërrane në Prishtinë dhe Gjilan, shpall vende te lira pune per piken e saj ne Gjilan per:

Arkitekt/e, Arkitekt/e i/e Inxhinierise Mekanike (10)

Kompetencat e kërkuara:

 • Të jetë i/e diplomuar, grada Master në arkitekturë (jo e domosdoshme); 
 • Të këtë eksperiencë pune në profesion;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera veqanerisht në programin: AutoCad Dhe pergjithësisht në ArchiCad, 3ds MAX, Lumion, Photoshop dhe Microsoft Office;
 • Shkathtësi të shkëlqyera organizative dhe relacionale;
 • Aftësi për të punuar në kohë të reduktuar;
 • Të jetë i/e aftë të punoj në ekip dhe i/e vetëm;
 • Përvoja me softuerin BIM Autodesk gjithashtu do të vlerësohet pozitivisht;

Perfitimet:

 • Pagesa 600-1200€;
 • Shkollim tre mujor me pagese te plote;
 • Zyre dhe ambient pune shume te mira;
 • Fillim i menjehershem i punes me kontrate;
 • Orari i punës, 07:00 - 17:00, 1 ore e 30 min pauze (E Hene - E Premte).

Vendi i punës: Gjilan

CV-ja dhe portofolio e punës profesionale janë të obligueshme të dërgohën në e.mail adresën: arkitekt.inxhinier@outlook.com

Të përzgjedhurit do të kontaktohën për intervistë.

Konkursi zgjatë deri me 13.09.2022

Starti i punes: 13.10.2022

Ky konkurs është i hapur për të gjithë të interesuarit, në përputhje me ligjet e aplikueshme në Republikën e Kosovës.

Shikime 6,756
Kategoria Arkitekturë
Skadon 13/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management