Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi punësimi në KFC Kosova

RESTAURANTI: Të gjitha restaurantet e KFC Kosova

ORARI: Full Time & Part Time (Me ndërrime)

POZITA: Anëtar Ekipi në Restaurant

Në KFC, asnjë ditë nuk është e njëjtë, por me gëzim, argëtim dhe sfida të reja çdo ditë!

Ne gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet e konsumatoreve, andaj detyrat e punës konsistojnë në kujdesin ndaj klientit, përgatitjen e ushqimit dhe pastrimin e ambientit – gjithmonë me standard të jashtëzakonshëm!

NËSE KRITERET MËPOSHTË TË PËRSHKRUAJNË TY

 • Keni guxim dhe jeni të gatshëm për një ditë të gjallë;
 • Keni qejf dhe dëshirë të punoni me ushqim dhe klientë;
 • Keni të kujdesshëm dhe të saktë;
 • Keni shumë energji dhe motivim;
 • Jeni të ndërgjegjshëm dhe keni një qëndrim të mirë;
 • Jeni vetvetja dhe argëtoheni ‐ edhe nëse jeni në punë.

BASHKOHU ME EKIPIN E KOLONELIT DHE MERR MBRAPA

 • Kontratë pune sipas ligjeve të Kosovës
 • Pushim Vjetor & Mjekësor
 • Sigurim Shëndetësor
 • Bonuse & Incentiva
 • Pagë konkurruese
 • Vlerësime të rregullta të performances
 • Trajnime të njohura ndërkombëtarisht
 • Karrierë ndërkombëtare
 • Shujtë ditore falas në KFC
 • 20%  zbritje në çdo blerje në KFC
 • Akivitete sociale dhe kulturë të punës

Aplikimi bëhet deri më 13.10.2022 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join‐our‐team/ përmes email‐it work@kfc‐ks.com me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni, përmes telefonit 0800 21212 dhe në çdo restaurant të KFC Kosova.

Shikime 2,838
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 13/10/22 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management