Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Shitës/e (Deçan)

Grid Chair
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shitës(e) në Deçan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanisë
 • Të jetë në gjendje të përfundojë studimin e produkteve në një kohë të shkurtër
 • Identifikon nevojat e produkteve për klientët dhe bën propozime të ndryshme për të maksimizuar shitjet.
 • Zbatimi i procedurave në fuqi dhe rregulloreve të brendshme të kompanisë.
 • Mban përgjegjësi për shitjen e produkteve për të cilat punon sipas planit të përcaktuar nga menaxheri;
 • Bën prezantimin dhe shitjen e produkteve në mënyrë profesionale
 • Detyra të tjera sipas nevojës / kërkesës.

Kualifikimet:

 • Duhet të ketë përvojë në shitje së paku 6 muaj
 • Duhet të ketë të përfunduar shkollën e mesme
 • Duhet të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
 • Shpirt konkurrues dhe ambicioz
 • Profesionalizëm dhe orientim drejt rezultateve

Shikime 3,324
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Deçan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management