Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

CROWN SHPK hap konkurs për:

Agjent/e i/e Shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Promovimin, organizimin dhe shitjen e produkteve të kompanisë;
 • Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri;
 • Vizita të pëditshme të konsumatorëve ekzistues sipas routin planit
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientët
 • Kontrollon afatet e produkteve dhe stoqeve ne pika shitëse
 • Raporton mbikqyrësin për ndryshimet në treg dhe lëvizjet e konkurrencës
 • Si dhe punë të tjera që lidhen me pozitën e tyre;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Së paku shkolla e mesme
 • Përvojë pune së paku 1 vit
 • Të ketë njohuri për produktet ushqimore dhe pijeve
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email info@crown-ks.com ose në numrin e telefonit +383 49 999 210

Shikime 2,852
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/10/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management