Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Rrobaqepëse dhe Dizajnere e Korsetave

Atelie Vesa
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 

Shikime 4,802
Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 12/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management