Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Sigurim/ Roje

United Hospital
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

United Hospital L.L.C- Hap konkurs për vend të lirë të punës në pozitën:

Sigurim/ Roje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Siguron sigurinë dhe mirëqenien e të gjithë përsonelit, vizitorëve dhe ambientit,
  • Ofron shërbim të shkëlqyer ndaj klientit,
  • Respekton të gjitha standardet e shërbimit dhe operimit,
  • Përgjigjet në situate emergjente për të ofruar ndihmën e nëvojshme për punonjësit dhe klientët,
  • Mbron asetet e spitalit në lidhje me vjedhjet, sulmet, zjarrin dhe çështjet tjera të sigurisë,
  • Parandalon incidentet dhe përkujdeset për tejkalim e tyre,
  • Mbikqyrë lëvizjën e personave dhe automjetëve,
  • Duhet të posedoj licensë valide si punëtor i Sigurimit.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre dhe numrin e telefonit përmes e-mail adresës elektronike në: info@united-hospital.com si dhe mund të dorëzojnë dokumentet fizikisht në UNITED HOSPITAL

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management