Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ne si kompani po kërkojm profesionalist që të na ndihmojn të arrijmë një punë sa më të suksesshme.

FLO po kërkon të punësojë:

Kualifikimet për pozitën Asistent/e i/e shitjes
Full time

- I/e aftë për punë ekipore
- Organizative,fleksibile,dhe të jetë e gatshme për punën nën presion
- Njohuri të gjuhes angleze dhe turke, (e preferueshme),
- Përvoja e punës në shitje.

Kujdes;

* CV duhet të përgatitet në gjuhën angleze.
* Në temën e postës duhet të shkruani se cili qytet jeni.
Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë Cv-të e tyre në emailin tone: Osman.topsoy@flo.com.tr

Ju lutemi të cekni paraprakisht për pozitën për të cilën aplikoni, vetëm kandidatët që hyjnë rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Shikime 3,506
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/10/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management