Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune: Menaxher/e Regjional/e

Lokacioni: Gjithë Kosovën

Duke u bazuar në vëllimin e punës dhe zgjerimin e kompanisë me pika të reja “The North Unicorn L.L.C” shpallë  konkurs për pozitën: Menaxher/e Regjional/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të mundësoj rrjedhën e dokumentacionit në mes të kompanisë dhedyqaneve;
 • Të koordinoj të gjitha aktivitetet lidhur me dyqanet dhe të përcjell situatat e jashtëzakonshme që mund të hasen;
 • Të pëcjell konkurencën përreth dyqanit dhe në treg;
 • Të kryej hulumtime për të rritur performancën edyqaneve;
 • Tëkontrollon, vlerëson dhe raporton tek departamentet qëndrore për të gjitha elementet që janë të rëndësishme për funksionimin e dyqanit;
 • Të marë vendim për orarin e punës së personelit dhe të kontrolloj zbatimin eorarit;
 • Të angazhohet për të trajnuar dhe aftësuar përsonelin për detyra dhe përgjegjësi më tëmëdha;
 • Të marrë vendim se kush do të autorizohet nga Menaxherët e dyqaneve dhe ndihmësit etij;
 • Ndihmon në zhvillimin e procedurave dhe politikave të reja tëoperacioneve;
 • Kryerja dhe ndjekja e mbledhjeve rajonale për rajonet ecaktuara;
 • Bën vizita të rregullta në dyqane;
 • Bashkëpunon ngushtë me menaxherët edyqaneve;
 • Vlerësimi i produktivitetit dhe arritjeve tëdyqaneve;
 • Rekomandimi indryshimeve.

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara:

 • Aftësi politike dhe prezantuese me kujdes ndaj kërkesave të konfliktit të interesit;
 • Nivel të larte të vetëdijesimit komercial;
 • Të jetë në gjendje te marrë vendime dhe përgjegjësi;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit;
 • Aftësi analitike dhe për zgjidhje të problemeve;
 • Aftësi të punojë nën presionin e afateve kohore ;
 • Aftësi të mira për punë me kompjuter;
 • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;
 • Shkathtësi në planifikim të punës dhe koordinim me ekipin;
 • Shkathtësi hulumtuese, analitike, vlerësuese dhe formulim të rekomandimeve dhe këshillave profesionale.

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita  menaxhuese;
 • E dëshirueshmepërvoja dhe njohja e mëparshme e një mjedisi të shitjes me pakicë.

Tek (subject) të shënohet pozita e punës për të cilën aplikohet

Të gjithë  të interesuarit duhet të aplikojnë në: apliko@thenorthunicorn.com

Afati i fundit per aplikim është deri më: 25/09/2022.

Shikime 2,551
Kategoria Menaxhment
Skadon 25/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management