Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Beriflapp Career Start Program (8 pozita)

Pas përfundimit të suksesshëm të programit dhe punësimit me grupin e dytë, kompania

Beriflapp do të vazhdojë me grupin e rradhës në Career Start Program, për:

Software and System Engineer (8 pozita)

  • Career Start Program është zhvilluar dhe do të mbahet nga inxhinier zviceran.
  • Kontratë pune në kompanin Beriflapp për ata që janë të suksesshëm në program.
  • Programi është paraparë për student/-ët të shkencave kompjuterike (të vitit të fundit, por edhe për të sapodiplomuarit). Studentët me nota të mira apo që kanë përvojë, do të kenë përparësi.
  • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën angleze.
  • Pjesëmarrësit do të paguhen gjatë vijimit në Career Start Program.

Personat e interesuar mund t’i dërgojnë CV-në dhe dokumentet përcjellëse (si projektet, certifikata e notave, etj) të tyre në e-mail adresën: jobs@beriflapp.com apo përmes formularit në web.

Afati i fundit për aplikim: 11.10.2022

Shikime 2,685
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 11/10/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management