Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Ofertë për përfaqësim të brendeve - Produkte Higjienike, Aromave profesionale (Prizren, Pejë, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë)

Stol
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Stol LLC

Ofertë për përfaqesues të brendeve - Produkte Higjienike, Aromave profesionale;

(Prizren, Peje, Gjakove, Gjilan, Mitrovice)
 
Stol LLC është kompani përfaqësimi i brendeve të njohura evropiane dhe më gjerë në fushen e aromatizimit profesional (aroma ambienti) dhe shërbimeve tjera higjienike, Si perfaqësues të autorizar për të mbuluar teritorin e Kosoves, në vazhdën e zgjerimit të mëtutjeshëm në treg, Stol LLC ofron mundësi të bashkepunimi me biznestet/individet e interesuar për të përfaqesuar brendet tona në rajone te caktuara. Prandaj, ftohen bizneset e sektorit perkates që aktualisht veprojn në tregjet rajonale dhe deshirojn te rrisin gamen e produkteve/sherbimvete te tyre (rrjedhimisht te hyrat), apo individet me përvojë pune që synojn të themelojn biznes profitabil dhe afatgjate, të kontaktojn direkt Stol LLC për të shprehur interesimin e tyre.
 
Qytetet në të cilat Stol LLC ofron bashkepunim për dhenje të përfaqesise jane: Prizren, Peje, Gjakove, Gjilan, Mitrovice.
 
Kush mund të aplikoj për marrjen e përfaqesis për keto rajone? 
  • Bizneset aktive të involvuara në shitjen e produkteve higjienike (shitje në teren, shites ambulantiv, te produkteve higjienike si pallomave, shamponeve etj)
  • Individet të cilet kane përvoje pune të shitjes në teren/distribuim, njohin tregun e qytetit te caktuar, dhe kane ambicje për të themeluar biznes profitabil me një investim fillestar te kufizuar (vogel)
Cfare ofon Stol LLC:
  • Autorizim ekskluziv per shitje ne rajonin e cakutar
  • Bashkepunim afatgjate
  • Mbeshtetje te vazhdueshme ne ofrimin profesional dhe kualitativ te sherbimeve per klientet, informata per tregun, produktet etj. 
  • Trajnim teknik per stafin e involvuar ne sherbim te klienteve
Të gjithë të interesuarit për të fituar te drejten e shitjes ne qytetet e caktuara mund të shprehin interesimin e tyre në email: llcstolks@gmail.com , apo direkt ne numrat e telefonit: 048 886 666, 048 887 777.  
 
Ju lusim qe te n'a kontaktoni jo me large se date 30.09.2022

Shikime 2,361
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management