Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Depoist

 • Bene pranimin e mallit ne depo qendrore, perkatesisht ngarkon mallin sipas udhezimeve te brendit.
 • Mallin e pranuar e kontrollon nga sasia, cilesia, demtimi I mallit dhe informon Menxhaerin ne rast te ndonje parregullsie
 • Pergjegjes per struktorimin dhe kategorizimin e mallit ne depo sipas standarteve te percaktuara
 • Pranimi dhe dorëzimi i porosive
 • Përgjegjës për kontrollin dhe menaxhimin e stokut
 • Përgjegjës për përgaditjen e mallit për shitje
 • Përgjegjës për ngarkimet e agjentëve të shitjes
 • Detyra tjera të ngjashme të caktuara nga mbikëqyrësi.
 • Barazimi i stoqeve me financa
 • Menaxhon dhe sistemon mallin per porosit e klienteve dhe pergadit per transport
 • Mirëmbajtja e depos dhe me gjerë

Kualifikimet

 • Të ket diplom te shkolles se mesme, preferohet diplome univerzitare
 • Shkathesi numerike, shkathesi komunikuse dhe aftesi fizike
 • Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • I gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit

 Konkursi i hapur deri më 10.10.2022

Për aplikim ju lutemi dërgoni CV tuaj në info@dicasahome.com

Shikime 1,701
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 10/10/22 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management