IPM - Internationl Phone Marketing

Agjent i shitjes për Sigurime Shëndetësore në Zvicer

	 	 

Kompania "IPM" me seli në Prishtinë në bashkëpunim me Kompaninë Zvicrane "Logic  GmbH" hap konkurs për pranimin e punëtorëve:

(Agjent i shitjes) për Sigurime Shëndetësore në Zvicer.

Kualifikimet:

  • Kandidatët e interesuar duhet të kenë njohuri dhe përvojë pune në Call Center  
  • Gjuhën Gjermane
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
  • Të ketë përvojë pune
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për të punuar në orare  të ndryshueshme

Paga për Orar të plotë 730.00 Euro ose sipas marrëveshjes.

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre përmes e-mailit: info@modernway.net

Në numrat tanë: 045515605, 045679672.

Afati për aplikimi është deri më datën 10 Maj, në ora 16:00. 

Intervistat mbahen nga ora 09:00-16:00 

 

TAGS: IPMPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3322
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC