Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Teknik të IT-së, Teknik Instalues (4), Teknik Instalues- Praktikant (3)

Professional Alarm
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 Professional Alarm L.L.C është një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të sigurisë të brendeve më të njohura botërore.

Në kuadër të zhvillimit të mëtutjeshëm, shpall këto vend të lirë pune:

Pozita: Teknik të IT-së – Për zyrën qendrore Prishtinë (1 pozitë),

Kualifi­kimet:

 • Diplome/Cerifikata të fushave relevante / e preferueshme;
 • Të ketë përvojë pune ne fushen e teknologjise informatike minimum 1 vite, e preferueshme përvoja ne instalime dhe konfigurime te sistemeve te sigurisë;
 • Njohje te Hardware, Software dhe Aplikacioneve;
 • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme ;
 • Shkathtësi të mira komunikimi;
 • Të posedoj patent shofer, kategori B.

Pozita- Teknik Instalues – Zyrën qendrore Prishtinë (4 pozita) 

 Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Pervojë pune në montimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të sigurisë;
 • Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme;
 • Të posedoj patent shofer, kategori B;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Pozita- Praktikant-Teknik Instalues – Zyrën qendrore Prishtinë (3 pozita) 

 Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme;
 • Të posedoj patent shofer, kategori B.

Afati dhe forma e aplikimit:

Afati i aplikimit është deri me daten 30.09.2022 . Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera qe deshmojnë kualifikimin dhe përvojen e punës, përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@professionalalarm.eu

Shikime 2,520
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management