Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve nga druri “ SHEHU L.L.C” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1. Operator në CNC (2)

 • Të ketë aftësi për të operuar në makinat CNC (me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja,shpimi dhe frezimi i panelëve të ndryshëm nga druri);
 • Të mirëmbajë makinat;
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup.

2. Mjeshtër në sektorin e përpunimit të metalit (2)

 • Aftësi dhe përgjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore;
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup;
 • Preferohet të ketë përvoj pune;

3. Mjeshtër në sektorin e përpunimit të drurit (2)

 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore;
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup;
 • Preferohet te ketë përvoj pune.

4. Ndihmës mjeshter në sektorin e përpunimit të drurit (5)

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

5. Ndihmës Mjeshtër në sektorin e përpunimit të metalit (3)

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

6. Montera (2)

 • Aftësi për montim të produkteve të drurit
 • Preferohet të ketë përvoj pune

7. Praktikant (2)

 • Praktikë me pages

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@shehu-ks.com

Kontaktoni në numrat: 045 622 355 dhe 045 600 975;               

Adresa: Parku i Biznesit – Komoran

Shikime 5,372
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 09/10/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management