Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Komercialist, Ambulantiv

Albulena - Impex
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

POZITAT:

 • Komercialist
 • Ambulantiv

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

 • Vizita te rregullta tek klientët sipas planit të vizitave
 • Prezentimin/shitjen e produkteve të kompanisë
 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara
 • Zhvillimin e marredhenieve me klientët
 • Të respektojë politikat dhe rregullat e kompanisë

 KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR:

 • Minimum perfundimi i shkolles së mesme
 • Aftësi të mira të komunkimit
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi
 • Patente Shoferi - Kategoria B.

Ditët e punës: E Hene - E Premte (Te shtunen dhe te Dielen dite pushimi)

Paga: Paga baze + % ne vlerën e realizimit të shitjeve mujore

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne per pozitat e lartecekura duke derguar email ne info@albulenaimpex.com

Shikime 4,622
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 09/10/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management