Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Menaxher/e të Shitjes

CEO
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher/e Shitjesh për Panaire dhe Konferenca (2)
(me Përvojë)

Përgjegjësitë:

 • Shitje e hapësirave dhe stendave ekspozuese për pjesëmarrje/ekspozim të klientëve në panaire.
 • Punë në zyrë dhe teren sipas nevojës për sigurimin e klientëve që kanë interes për të qenë ekspozues në panairet që organizohen nga CEO,
 • Të ketë aftësi për negocim të marrëveshjeve deri në përmbyllje,
 • Të përpiloj tekste dhe dërgoj materialet e nevojshme tek klienti,
 • Të bashkëpunon ngushtë më kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mirë të klientëve dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Të përpilojë raport të punëve.

Aftësitë, kërkesat dhe përvoja e kandidatit:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin universitar (preferohen studimet bachelor/master në Marketing, Menaxhim, Administrim Biznesi apo Patundshmëri),
 • Të paktën 2 vite eksperiencë pune të dëshmuar në sektorin e shitjeve, përvojë e shitjeve të drejtpërdrejta vendimtare dhe dëshmi mbi sukseset në këtë lëmi të domos doshme.
 • Të krijoni një listë të pyetjeve apo kërkesave të përsëritura nga klientët përgjatë komunikimit me ta.
 • Njohuri shumë të avancuara (niveli C1/C2) në të folur dhe të shkruar gjuhës shqipe,  të gjuhës angleze, apo gjermane, njohuria e çdo gjuhe tjetër është favorizuese.
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Të jetë bindës dhe negociues.

OFERTA:

 • Ambient i punës i rrethuar me energji të mirë,
 • Pagesa fikse fillon nga 800€,  por në varësi të përvojës dhe dëshmisë, paga fikse mund te jete edhe me e lartë,
 • Përveç pagës fikse sistem i organizuar i bonuseve për çdo shitje,
 • Orari punës prej 08:00 - 16:00 nga e Hëna deri të Premten,
 • Shpenzimet e vizitave ne teren mbulohen nga kompania.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV në formatin Evropian si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore;
 • Diploma dhe certifikata profesionale relevante;

Të gjithë ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, aplikoni duke dërguar CV-të tuaja në info@ceokos.com deri më datën 23.09.2022 ora 15:00. 

Kandidatët që përzgjidhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

 

Shikime 3,027
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/09/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management