Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Adresa Real Estate hap konkurs për:

Agjent/e të Patundshmërive

Detyrat:
 • Mbledhja dhe përpunimi i ofertave për prona për shitje dhe qira
 • Mbledhja, përpunimi dhe përgjigja ndaj kërkesave të klientëve
 • Ndërmjetësimi në procesin e shit-blerjeve apo qiradhënieve
 • Administrimi i kontakteve dhe takimeve
 • Të këshillojë klientët mbi kushtet e tregut, çmimet dhe çështjet tjera të ndërlidhura
 • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve të tjera.
Kriteret:
 • Të ketë të kryer universitetin ose student/e (preferohen fushat relevante në Patundshmëri)
 • Preferohet të ketë eksperiencë në shitje
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, prezantuese & negociuese si dhe të jetë ambicioz/e
 • Të njohë programet bazë në përdorimin e kompjuterit
 • Të disponojë Patentë shoferi.
Kushtet e pagesës-pagë fikse plus përqindje në realizim
Aplikantët të interesuar të dorëzojnë CV-në adresaksinfo@gmail.com deri me 08.10.2022

Shikime 2,208
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 08/10/22 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management