Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Tapetar në prodhim, Mjeshtër në prodhim, Praktikant në prodhim, Dizajner/ Zhvillues të produkteve

Divani Sofa Design
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

OXA Group shpall konkurs për punëtorë në prodhim;

Divani

Lokacioni: Ferizaj

Përshkrimi

Fabrika e mobiljeve "Divani" për nevojat e kompanisë hap konkurs pune për këto pozita:

-Tapetar në prodhim

-Mjeshtër në prodhim

-Praktikant në prodhim

-Dizajner/ Zhvillues të produkteve

Kushtet dhe benefitet per punonjesit:

  • Pagë konkuruese.
  • Kontratë të rregullt të punës.
  • Tatimet dhe kontributet në TRUST.
  • Mundësi zhvillimi të mëtutjeshëm profesional.

Forma e aplikimit të bëhet duke cekur pozitën për të cilën aplikoni;

1. Me aplikacion fizik tek zyra e HR, fabrikat Tefik Çanga.

2. Duke plotësuar të dhënat në linkun https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelynV0l0Yza6LoEysPLfNGochPas-8UtkGgTq5zJMqFo-SUA/viewform apliko këtu.

3. Përmes emailit në

Aplikimi mbetet i hapur deri më datë 30/09/2022.

Shikime 2,242
Kategoria Prodhim
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management