Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Teknik/e i/e Anestezionit

United Hospital
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

United Hospital L.L.C- Hap konkurs për vend të lire pune në poziten:

Teknik/e i/e Anestezionit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kujdeset për mirëqenien e pacientit,
  • Informimi i pacientëve para operacionit të tyre që ka të bëj me detyrat e teknikut të anestezisë,
  • Posedimi i një kuptimi të thellë të efekteve anësore dhe rreziqeve që mund të shkaktojnë barërat e ndryshme të dhimbjes, sedacionit, katekolamineve etj gjatë procedurave pre/intra operative,
  • Monitorimi dhe menaxhimi i shëndetit gjatë dhe pas operacionit,
  • Detyra tjera të kërkuara sipas nevojes nga menaxhmenti dhe personeli mjëkesor,

Kualifikimet:

  • Përvojë e dëshmuar si Tekik i/e Anestezionit
  • Licencë e vlefshme për të ushtruar profesionin e Tekniku të Anestezisë
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe gadishmëri për punë ekipore.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: info@united-hospital.com

Konkursi është i hapur nga data 08.09.2022 dhe përfundon më datë 30.09.2022 .

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Shikime 4,057
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 30/09/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management